Το παραθαλάσσιο συγκρότημα ” GoldenViewVillas ” με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, όμορφo περιβάλλοντα χώρο με λουλούδια, δέντρα και γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή Γκούρι Κουκί Σουνίου (Κάτω Σούνιο) απέχει μόλις 150μ. από την υπέροχη αμμουδερή μεγάλη παραλία «Ασιμάκη». Διασχίζοντας το πευκοδάσος που το χωρίζει από τη θάλασσα  φτάνετε σε μόλις 1,5 λεπτά με τα πόδια. Πλησίον υπάρχουν μικροί διάσπαρτοι κολπίσκοι και στα 300μ. βρίσκεται μία μικρότερη εξίσου όμορφη παραλία «Πόρτ Άρθουρ».

Σε απόσταση λίγων λεπτών περπατήματος βρίσκεται ένα υπέροχο αρτοποιείο Σαντορίνης-Βαμβακούσης με mini-market και πολλές ταβέρνες. Επίσης υπάρχουν δρομάκια για περίπατο με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο.

Το συγκρότημα απέχει μόλις μισή ώρα (35 χλμ) από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, μία ώρα (60 χλμ.) με αυτοκίνητο από την Ακρόπολη και το κέντρο της Αθήνας για εύκολη εξερεύνησή της, 4 χλμ. από το Ναό του Ποσειδώνα, 3 χλμ. από το Λαύριο όπου θα βρείτε σουπερμάρκετ, ψαραγορά με φρέσκα ψάρια, φαρμακεία, κέντρο υγείας, πολλές ταβέρνες, ουζερι, καλοκαιρινό σινεμά, μπαρ και καφέ αλλά και λιμάνι πρόσβασης σε πολλά ελληνικά νησιά.

Υπάρχει στάση λεωφορείου σε δύο λεπτά με συχνά δρομολόγια προς το Ναό του Ποσειδώνα, την Αθήνα και το Λαύριο.

Οι χώροι μας στο Σούνιο: Villa Poseidon, Orion’s View και Athena’s House και Villa Marina

Οδηγίες πρόσβασης:

Με αυτοκίνητο:

Ερχόμενοι από Αττική οδό περνάτε το Λαύριο και κατευθύνεστε προς Σούνιο. Μετά από 3-4 χλμ περνάτε την Olympic Marin, τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Οικονομικών, την Ακτή Ασημάκη και φτάνετε στον Φούρνο Σαντορίνης-Βαμβακούση όπου κάνετε αριστερά και στον πρώτο χωματόδρομο πάλι αριστερά όπου θα δείτε ένα γήπεδο μπάσκετ και το συγκρότημα.

Αν έρχεστε από παραλία περνάτε το Ναό του Ποσειδώνα προς Σούνιο και αφού προχωρήσετε περίπου 4 χλμ θα βρείτε στο αριστερό σας χέρι τον φούρνο Σαντορίνης- Βαμβακούση όπου στρίβετε στο φούρνο δεξιά και στον πρώτο χωματόδρομο πάλι αριστερά όπου θα δείτε ένα γήπεδο μπάσκετ και το συγκρότημα.

 

Mε Λεωφορείο ΚΤΕΛ από Αθήνα:

Τα λεωφορεία ξεκινούν από την Πλατεία Αιγύπτου (Πεδίο του Άρεως) :

– μέσω Αττικής Οδού φτάνουν Λαύριο. Από το Λαύριο υπάρχει Λεωφορείο προς Σούνιο. Το συγκρότημα είναι στο Στάση του Φούρνου Βαμβακούση στο Σούνιο.

– μέσω παραλιακής οδού φτάνουν στο Ναό της Ποσειδώνας και από εκεί ξεκινά λεωφορείο για το Λαύριο. Το συγκρότημα είναι στο Στάση του Φούρνου Βαμβακούση στο Σούνιο.